Trimarchi AMUNI - 2024

Pro
Voorgesteld door Marcos - Super Eigenaar - Reactie binnen ~5h

Trimarchi AMUNI - 2024

Pro

Voorgesteld door Marcos - Reactie binnen ~5h

8 pers.
115 pk
6 meter
2024
Met of zonder schipper

Over ANNA - NUEVO 2024

Automatisch vertaalde tekst

ANNA NIEUWE BOOT uit 2024!!!! Fantastische boot in onberispelijke staat met een lengte van 6 meter en een breedte van 2,5 meter met een Suzuki-motor van 115 pk, met een snelheid van 30 knopen!!! Maximale capaciteit van 8 personen. In de boeg heeft het een groot solarium, een middenconsole met zitje en een groot solarium in het achterschip, zwemplatforms met ladder, zoetwaterdouche, draagbare marifoon, GPS, dieptemeter, plotter met zeekaart, Bluetooth-muzieksysteem ...

ANNA NIEUWE BOOT uit 2024!!!! Fantastische boot in onberispelijke staat met een lengte van 6 meter en een breedte van 2,5 meter met een Suzuki-motor van 115 pk, met een snelheid van 30 knopen!!! Maximale capaciteit van 8 personen. In de boeg heeft het een groot solarium, een middenconsole met zitje en een groot solarium in het achterschip, zwemplatforms met ladder, zoetwaterdouche, draagbare marifoon, GPS, dieptemeter, plotter met zeekaart, Bluetooth-muzieksysteem en luifel Bimini om jezelf tegen de zon te beschermen. Het is een ideale boot om met vrienden of familie een volledige dag te beleven op zowel Ibiza als Formentera. De boot is gemakkelijk te hanteren en bereikt een kruissnelheid van 25-30 knopen met de nieuwe motor van 115 pk, waardoor het een laag verbruik is. De verhuur van de boot gebeurt zowel met als zonder schipper. De minimale kwalificatie om deze boot te kunnen huren is het vaarbewijs. En als je geen diploma hebt, kun je een professionele werkgever inhuren. De boot ligt in de haven van Ibiza, dus ideaal om te genieten van een dag in de mooiste baaien en stranden van Ibiza en Formentera (20 min), of om naar het prachtige eiland Es Vedra en de nabijgelegen baaien te varen, zoals Cala Compte en Cala Tarida. Inbegrepen bij alle uitstapjes: duikbril en duikbuis, koelkast met ijs en een gratis drankje. Als u geïnteresseerd bent in vistochten of nautisch speelgoed, vraag het ons.

ANNA NUEVO BARCO del 2024!!!! Fantástica embarcación en estado impecable con una eslora de 6m y manga de 2,5m con un motor Suzuki de 115 cv, con una velocidad de 30 nudos!!! Capacidad máxima de 8 personas. En proa dispone de un amplio solárium, una consola central con asiento y un amplio solarium en popa, plataformas de baño con escalera, ducha de agua dulce, vhf portátil, GPS, sonda, plotter con carta náutica, equipo de música por bluetooth y ...

ANNA NUEVO BARCO del 2024!!!! Fantástica embarcación en estado impecable con una eslora de 6m y manga de 2,5m con un motor Suzuki de 115 cv, con una velocidad de 30 nudos!!! Capacidad máxima de 8 personas. En proa dispone de un amplio solárium, una consola central con asiento y un amplio solarium en popa, plataformas de baño con escalera, ducha de agua dulce, vhf portátil, GPS, sonda, plotter con carta náutica, equipo de música por bluetooth y toldo Bimini para protegerse del sol. Es una embarcación ideal para ir con amigos o familia y disfrutar de un día completo tanto en Ibiza como en Formentera. La embarcación es de fácil manejo y alcanza una velocidad de crucero de 25-30 nudos con el nuevo motor de 115 cv, siendo una embarcación de bajo consumo. El alquiler de la embarcación se realiza tanto con patron como sin el. El titulo mínimo para poder alquilar esta embarcación es la licencia de navegación. Y en el caso de no poseer de titulo, se puede contratar un patron profesional. La embarcación se encuentra en el puerto de Ibiza, por lo que es ideal para disfrutar de un día en las calas y playas mas bonitas de Ibiza y Formentera (20 min), o navegar hasta la magnifica isla de Es Vedra y sus calas cercanas, como son cala Compte y cala Tarida. Se incluye en todas las salidas: gafas y tubo de buceo, nevera con hielos y bebida de cortesía, Si estas interesado en salidas de pesca o juguetes náuticos pregúntanos.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Boot zonder bemanning
Met schipper
Met gids
In- en uitchecktijden:
11:30 / 19:30
Borgsom (zonder schipper)
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Borgsom (met schipper)
Geen borg vereist
Annuleringsvoorwaarden
Zen
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Motorboot (Open motorboot (zonder cabine))
Model
Trimarchi - AMUNI
Bouwjaar
2024
Toegestane capaciteit
8
Lengte (m)
6
Breedte (m)
2,5
Diepgang (m)
0,5
Vermogen
115hp (1 Motor) - 4-takt
Brandstoftype
Loodvrije benzine
Brandstofcapaciteit
120 L
Vers water tank
50 L
Huisdieren toegestaan aan boord
Nee
Lokatie
Haven
Uitrusting
Basis
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Ibiza Town

Geschiktheid

Dagexcursies
Cruise
Watersport
Duiken

Uitrusting

Navigatie

GPS
Diepte meter
VHF
Snelheidsmeter
Compass

Sanitair

Douche
Zoet water (50 L)

Comfort

Bimini
Tafel
Zonnedek
Buitendouche
Achterste bereik
Towels
Bluetooth connection
Outdoor fridge

Recreatie

Zwemtrap
Tubing
Snorkelmateriaal
Stand up paddle

Keuken

Koeler

Opties

NEVERA CON HIELO
Verplicht
Gratis
BEBIDAS DE CORTESIA
Verplicht
Gratis
Supplément skipper
/ verhuur
PADDLE SURF
/ verhuur
TOALLA PLAYA
/ verhuur / persoon
Donut
/ verhuur

Algemene beoordeling

5.0 - 7 reactie

Gedetailleerde beoordelingen
Overeenstemming van de boot
Staat van de boot
Comfort aan boord
Toegankelijkheid
Ontvangst en communicatie
Prijs-kwaliteitverhouding

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Javier
Javier
Automatisch vertaalde tekst
Barco en muy buen estado de conservación y limpieza ! Gente muy agradable y muy bien explicado Día fantástico sin duda repetiremos ..
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Mark
Mark
Automatisch vertaalde tekst
Wat een geweldige dag hebben we gehad! Van ontvangst tot einde verliep alles super. Marcos is een zeer vriendelijke, ervaren schipper en liet ons de mooiste (snorkel-)plekken op Ibiza en Formentera zien en ervaren. Voor ons (4 kinderen, 2 volwassenen) was het de mooiste dag van onze vakantie. Marcos, nogmaals erg bedankt!
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Mathieu
Mathieu
Automatisch vertaalde tekst
Top bateau , loueur très sympa et bienveillant , top journée !
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Sergio
Sergio
Automatisch vertaalde tekst
Todo perfecto, muy atentos
{{ commentTranslate }}
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Syl
Syl
Automatisch vertaalde tekst
Ik heb echt genoten van de geweldige service. Marcos denkt mee over een leuke, mooie locatie die je kunt bezoeken. En hij vindt het niet erg om foto's van jou en je bedrijf te maken. Hij is erg vriendelijk, behulpzaam, flexibel en betrouwbaar. Daarom raad ik iedereen aan om bij hem te boeken. Nogmaals bedankt !
I really enjoyed the great service. Marcos thinks along about a nice, beautiful location that you can visit. And he doesn't mind taking pictures of you and your company. He is very friendly, helpful, flexible and reliable. That's why I recommend everyone to book with him. Thanks again !
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Mathias
Mathias
Automatisch vertaalde tekst
Sensationeel! We brachten een prachtige dag door met een geweldige boot en waardevolle tips van Marcos!
Sensationell! Wir verbrachten einen wunderschönen Tag mit einem tollen Boot und wertvollen Tipps von Marcos!
+{{ initialPictures.length - 4 }}
Nina
Nina
Automatisch vertaalde tekst
Alles was perfect! Marcos is een geweldige gastheer, antwoordde snel, voorzag ons van een aantal gratis drankjes en gaf ons veel aanbevelingen voor onze reis. De boot was prachtig! Zou het zeker opnieuw doen!
Everything was perfect! Marcos is a great host, replied fast, provided us some free drinks and gave us many recommendations for our trip. The boat was beautiful! Would definitely do it again!
+{{ initialPictures.length - 4 }}

Waar is de boot ?

Nauwkeurige locatie:

Over de eigenaar, Marcos
Marcos
Super Eigenaar
Lid sinds 2023
PRO
Bekijk alle boten van deze pro
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen 5 uur
Gesproken talen: Spaans, Engels, Italiaans
Vanaf
/ dag
✓ Gratis annuleren