Fairline 62’ 2008
Geschikt voor maximaal 12 gasten
Hutten: 3
Badkamers: 2
Eetgedeelte: 2 (6-8 personen per hut)
Onze menu's:
MENU I – TAPAS
W E L K O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Diverse soorten vleeswaren, ambachtelijke kaas en vers fruit
Bechamel Short Ribs Croquettes / Aioli
Pulpo a la Gallega (indien beschikbaar) of Langoustine
BBQ Pulled Pork Sliders
Pecanha Mini Spiesjes / Chimi
$500.00
MENU II – ORIËNTAALS
W E L K O M E
CHARCUTERIE ...
Fairline 62’ 2008
Geschikt voor maximaal 12 gasten
Hutten: 3
Badkamers: 2
Eetgedeelte: 2 (6-8 personen per hut)
Onze menu's:
MENU I – TAPAS
W E L K O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Diverse soorten vleeswaren, ambachtelijke kaas en vers fruit
Bechamel Short Ribs Croquettes / Aioli
Pulpo a la Gallega (indien beschikbaar) of Langoustine
BBQ Pulled Pork Sliders
Pecanha Mini Spiesjes / Chimi
$500.00
MENU II – ORIËNTAALS
W E L K O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Diverse soorten vleeswaren, ambachtelijke kaas en vers fruit
Varkensvlees Dumplings / Zoete Chilisaus
Knapperige Kip Bao / Groente- en Avocadosaus
Sushi Rolls
Green Dragon Rolls
Garnalen Tempura, Roomkaas, Avocado, Palingsaus, Pittige Mayo
Alaska Bagel Rolls
Zalm, Avocado, Roomkaas, Palingsaus, Uienchips
Krab Rolls
Krabsalade, Bosui, Komkommer, Pittige Mayo
$580.00
MENU III - FAMILIESTIJL
W E L K O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Diverse soorten vleeswaren, ambachtelijke kaas en vers fruit
Voorgerechten
Kaas Arancini / Pomodoro Basilicum
Lokale Vis Ceviche Leche de Tigre / Chips
Bijgerecht
Mampostaado Rijst
Puree Local Wortel
Warm eten
Varkenslende met medaillon / Guave-glazuursaus
Langoustine / Koriander met knoflook
Kipfilet / Criolla-saus
LET OP: Kies 1 bijgerecht en 1 eiwit.
$(Contactgegevens verborgen)
Fairline 62’ 2008
Accommodates up to 12 guests
Staterooms: 3
Bathrooms: 2
Dining Area: 2 (6-8 people on each)
Our menus:
MENU I – TAPAS
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit
Bechamel Short Ribs Croquettes / Aioli
Pulpo a la Gallega ( If available ) or Langoustine
BBQ Pulled Pork Sliders
Pecanha Mini Skewers / Chimi
$500.00
MENU II – ORIENTAL
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted ...
Fairline 62’ 2008
Accommodates up to 12 guests
Staterooms: 3
Bathrooms: 2
Dining Area: 2 (6-8 people on each)
Our menus:
MENU I – TAPAS
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit
Bechamel Short Ribs Croquettes / Aioli
Pulpo a la Gallega ( If available ) or Langoustine
BBQ Pulled Pork Sliders
Pecanha Mini Skewers / Chimi
$500.00
MENU II – ORIENTAL
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit
Pork Dumplings / Sweet Chili Sauce
Crispy Chicken Bao / Veggie and Avocado Sauce
Sushi Rolls
Green Dragon Rolls
Shrimp Tempura, Cream Cheese, Avocado, Eal Sauce, Spicy Mayo
Alaska Bagel Rolls
Salmon, Avocado, Cream Cheese, Eal Sauce, Onion Chips
Crab Rolls
Crab Salad, Green Onion, Cucumber, Spicy Mayo
$580.00
MENU III - FAMILY STYLE
W E L C O M E
CHARCUTERIE & FRUIT
Assorted cured meats, artisan cheese & fresh fruit
Appetizers
Cheese Arancini / Pomodoro Basil
Local Fish Ceviche Leche de Tigre / Chips
Side Dish
Mamposteado Rice
Puree Local Root
Hot Food
Medallion Pork Tender Loin / Guava Glaze Sauce
Langoustine / Coriander with Garlic
Chicken Breast / Criolla Sauce
NOTE: Choose 1 side and 1 protein.
$(Contact information hidden)