Welkom aan boord van onze traditionele Bodrum-gulet, een familiebedrijf met een capaciteit van 12 personen. Vernieuwd in 2015 20 m lang met 6 hutten met airconditioning, elk uitgerust met een eigen badkamer (toilet en douche beschikbaar in alle badkamers) Beschikbaar voor privécharters van een dag, week of korte week om langs de Turkse kust te cruisen. Alle cruises met onze gulet beginnen en eindigen in Bodrum. Op maat gemaakte programma's ...
Welkom aan boord van onze traditionele Bodrum-gulet, een familiebedrijf met een capaciteit van 12 personen. Vernieuwd in 2015 20 m lang met 6 hutten met airconditioning, elk uitgerust met een eigen badkamer (toilet en douche beschikbaar in alle badkamers) Beschikbaar voor privécharters van een dag, week of korte week om langs de Turkse kust te cruisen. Alle cruises met onze gulet beginnen en eindigen in Bodrum. Op maat gemaakte programma's kunnen worden samengesteld op basis van de specifieke wensen van de gasten. Grote eettafel, ligbedden. Ervaren en professionele bemanning (kapitein, kok, matroos) Lokale Egeïsche / Mediterrane gerechten geserveerd
Welcome onboard our family-owned, traditional Bodrum gulet with a capacity of 12 people. Renewed in 2015 20m in length with 6 air-conditioned cabins, each of them equipped with ensuite bathroom (WC and shower available in all bathrooms) Available for day, week, short week private charters to cruise along the Turkish coast. All cruises with our gulet start and end in Bodrum. Customized programs can be arranged as per the specific requirements ...
Welcome onboard our family-owned, traditional Bodrum gulet with a capacity of 12 people. Renewed in 2015 20m in length with 6 air-conditioned cabins, each of them equipped with ensuite bathroom (WC and shower available in all bathrooms) Available for day, week, short week private charters to cruise along the Turkish coast. All cruises with our gulet start and end in Bodrum. Customized programs can be arranged as per the specific requirements of the guests. Big dining table, sunbeds. Experienced and professional crew (captain, cook, seaman) Local Aegean / Mediterranean cuisine served